Vuoden Nuoret Menestyjät Anna Rukko ja Meeri Koutaniemi ovat edenneet kansainvälisen TOYP-kilpailun kahdenkymmenen parhaan joukkoon!  Kuitenkin vain kymmenen henkilöä palkitaan, joten top 20-finalisteista karsitaan vielä puolet pois pisteytyksen ja yleisöäänestyksen perusteella.

 

2017 TOYP_Voting Promo-1200x630-1

 

Tarvitsemme koko Suomen apua äänestyksessä, jotta saamme upeat ehdokkaamme TOYP-voittajiksi! Äänestys on helppoa:

1.) mene osoitteeseen https://toyp.jci.cc

2.) klikkaamalla Annan ja Meerin kuvia aukeaa heidän sivu, paina tykkää ja valmista!

Yleisöäänestys on avoinna vain hetken, tuomaristo kokoontuu jo 25.8. päättämään voittajista.

 

Rukko_Anna_toypAnna Rukko on ehtinyt saavuttamaan paljon nuoresta iästään huolimatta. Hän on mm. kerännyt uudelle lasten sairaalalle yli 60 000€ myymällä itse tekemiään koruja. Anna valittiin myös nuorimpana henkilönä Espoon kaupungin valtuuston.Hän on aktiivinen yhteiskunnallinen vaikuttaja, joka tekee myös upeaa vapaaehtoistyötä.

 

 

 

 

 

 

Meeri (1 of 1)

Meeri Koutaniemi

Meerin upeat valokuvatherättävät ajatuksia ja ovat kantaaottavia, ja ne on noteerattu ympäri maailmaa. Lisäksi hän on tehnyt ja tekee edelleen hienoa humanitaarista työtä Afrikassa tyttöjen ja naisten hyväksi.

 

TOYP-voittajien palkitsemistilaisuus on tänä vuonna 9.11. Amsterdamissa Nuorkauppakamareiden maailmankokouksessa (JCI World Congress). Edelliset kansainvälisellä tasolla palkitut suomalaiset ovat olleet Riku Virtanen (humanitaarinen- ja vapaaehtoistoiminta) ja Miia Kivipelto (lääketiede) vuonna 2011.