Tässä me olemme, 2017 kilpailun kantavat voimat! Yhdessä vastaamaan siitä, että kilpailun 28. vuosikerrasta tulee unohtumaton ja mieleenpainuva.

Haastamme koko Suomen etsimään uuden sukupolven esikuvia!

Ensimmäistä kertaa kotimaan kilpailun historiassa, yleisö saa äänensä kuuluviin. Avaamme mm. kilpailun ilmiannot. Ihan kuka vain voi ilmiantaa nuoren 18-40 vuotiaan inspiroivan ja omassa elämässään menestyneen henkilön. Lisäksi alueellisissa kilpailuissa juuri sinä voit äänestää omaa suosikkiasi voittoon ja kohti kansallista finaalia. Aluekilpailut järjestetään “Menestyksen anatomia” – tapahtumien yhteydessä, joista voi poimia parhaat vinkit oman henkilökohtaisen kasvun ja menestyksen rakennuspalikoiksi. Vuosi 2017 huipentuu Suomen Nuorkauppakamareiden kansalliseen vaalikokoukseen (Kiss my business) Turun Logomolla, jonka gaalassa Vuoden Nuoret Menestyjät palkitaan tuhatpäisen juhlayleisön edessä.

Kuvassa ylärivissä vasemmalta alkaen: kansallinen kilpailupäällikkö Mia Danielsson Tammerkosken Nuorkauppakamarista & alueelliset kilpailupäälliköt alueelta A (Etelä-Suomi) Mika Hirvonen Espoon Nkk:sta ja alueelta B (Itä-Suomi) Jari Koistinen Lahden Nkk:sta. Alhaalla vasemmalta kilpailupäälliköt alueelta C (Länsi-Suomi) Juha Herrainsilta Tammerkosken Nkk:sta ja alueelta D (Pohjois-Suomi) Anne Mykrä Warkauden Nuorkauppakamarista.

Pysykää aaltopituudella, lähiaikoina luvassa lisää kilpailun uudistuksista.

Tervetuloa Nuorten Menestyjien matkaan!